SERVICII FOTO-VIDEO


Fotografii evenimente

Echipa noastră de fotografi își dedică activitatea cu scopul de a vă oferi servicii fotografice pentru evenimente speciale.

Fotografiile și filmările de nuntă reprezintă un instrument magic, care te transpune înapoi în timp, în cea mai deosebită zi din viața ta. Scopul Wolfs Film Art este de a vă oferi fotografii artistice de nuntă, îmbibate în emoțiile momentelor unice din evenimentul dumneavoastră. Filmarea nunții este, de asemenea, responsabilitatea noastră. Vă oferim o altă perspectivă, prin care reușim să capturăm personalitatea evenimentului dumneavoastră. Atmosfera, bucuria și iubirea sunt caracteristicile principale pe care le veți întâlni în produsele noastre.

Fotografiile de botez arată frumusețea unui suflet mare într-un corp mic. Este un moment prețios pentru părinți, ce merită a fi păstrat cu emoție și bucurie în imagini pe care le puteți revedea oricând doriți. Pentru a capta fiecare detaliu al acestui eveniment, Wolfs Film Art garantează calitatea profesională și artistică în filmarea celor mai esențiale momente din botezul micuțului dumneavoastră.

Fotografiile petrecerilor de firmă ilustrează starea naturală a angajaților. Bucuria și relaxarea sunt caracteristicile principale ale acestor imagini, care reușesc să arate autenticitatea companiei dumneavoastră. Noi aducem munca la rangul de artă. Pentru a surprinde personalitatea companiei dumneavoastră, Wolfs Film Art oferă servicii video pe întreaga durată a evenimentului.

Fotografii de produs

Wolfs Film Art aduce un plus de valoare brand-ului dumneavoastră! Echipa noastră realizează fotografii inedite și video-uri personalizate pentru produsele ce urmează să se bucure de o audiență remarcabilă în industria publicității. Scopul nostru este să scoatem în evidență autenticitatea și potențialul fiecărui produs, fie că ilustrăm parfumuri, produse vestimentare sau mâncare. Serviciile noastre sunt concepute pentru a vă răspunde la toate cerințele.

Ședințe foto de cuplu și nou născut

Imortalizarea unui cuplu îndrăgostit, alături de copilul lor, reprezintă creația artistică a unui moment de iubire pură, transpus într-o imagine. Ne place să vedem iubirea, de aceea ne dorim să o vedeți și voi prin ochii noștri. Reușim să redăm naturalețea momentului așa cum el este înfățișat de către clienții noștri. Frumusețea poate fi văzută în toate lucrurile, a vedea și a compune frumusețea este ceea ce separă imaginea de fotografie.

Spoturi publicitare, promo-uri video

Industria publicității ne-a învățat că nu există limite pentru creativitate. Prin experiența acumulată pe parcursul anilor de activitate și printr-un portofoliu remarcabil, realizarea spoturilor publicitare a devenit o misiune importantă pentru noi. Ne dorim să aducem unicitate și autenticitate în publicitate. Imaginația este un element în continuă creștere pentru Wolfs Film Art, astfel că putem crea o poveste de succes în audiența dumneavoastră.

Videoclipuri de muzică ușoară și populară

Ne place muzica și ne plac artiștii. Viziunea noastră asupra producției muzicale este reprezentată de admirația pe care o avem către un videoclip realizat cu profesionalism, derulat corespunzător, și care transmite povestea din spatele melodiei. Ne ocupăm de filmarea propriu-zisă, cât și de editarea și montarea cadrelor finale, pregătite pentru a fi livrate clienților noștri.